Geschiedenis

Na verscheidene jaren in bijberoep, start Filip Misseeuw in 1995 met boekhouding en verzekering in hoofdberoep in Jabbeke.

In 1997 werd het boekhoudkantoor in Oostende geopend en werd met een ASLK-kantoor in Jabbeke de bank aan de activiteiten van de groep toegevoegd.

De boekhoud- en verzekeringsactiviteiten worden uitgebouwd in Oostende en Brugge.

Na de fusie tussen ASLK en de Generale Bank wordt het andere fortis kantoor in Jabbeke overgenomen in 2001.

In 2005 start Benedict Misseeuw zijn carrière in het bankkantoor en komt daar Bruno Haegebaert tegen, die op dat moment als verantwoordelijke voor de verzekeringen werkt. De verzekeringsportefeuille wordt groter door overnames in Knokke en Ruddervoorde en de vestiging in Knokke wordt geopend. 

In 2010 nemen Bruno en Benedict de controle over de bank- en verzekeringsactiviteiten. Er wordt op dat moment gekozen om met AXA samen te werken als partner voor het bankgedeelte.

De volgende grote stap is de centralisatie van alle Brugse activiteiten in een nieuw gebouw aan de Torhoutsesteenweg in Sint-Andries Brugge in 2013.

In 2015 verwelkomen we Kantoor Warlop in de groep en is de Torhoutse vestiging een feit.

Eind 2015 wordt er gekozen om alle activiteiten en kantoren onder 1 overkoepelende naam te groeperen: RAADHUIS. De bedoeling van RAADHUIS is dat onze klanten kunnen kennis maken met of gebruik maken van alle verschillende expertises die we in huis hebben. De troef van RAADHUIS is dat we heel kort op de bal kunnen spelen door kennis te delen tussen onze verschillende expertises.

Toch vinden we het belangrijk dat alle activiteiten onder aparte vennootschappen blijven werken om de onafhankelijkheid van de specialisaties te behouden en zo ook de vrijheid voor de klant te bewaren.